Hürriyet gazetesi karikatüristi Latif Demirci’nin geçtiğimiz günlerde çizdiği karikatürde "yeni trend bu abi" diyen bir adamın üzerindeki tişörtte "Başbakandan korkmuyorum" yazması KAGİDER Başkanı Onanç’a ilham vererek, karikatürün kadın haliyle tişört şeklinde basılmasına karar verildi.
Milliyet Gazetesi Ekonomi Müdürü Murat Sabuncu’nun "’Başbakan’dan korkmuyorum’ tişörtleri yaptırdılar" başlığıyla yayımlanan (4 Eylül 2010) yazısı şöyle:

"Başbakan’dan korkmuyorum" tişörtleri yaptırdılar
Her şey Başbakan Tayyip Erdoğan’ın başta TÜSİAD olmak üzere iş dünyasının referandumdaki tarafsız kalmaya yönelik tutumunu eleştirmek için kullandığı “taraf olmayan bertaraf olur” sözüyle başladı.
Başbakan’ın bu cümlesi çok tartışıldı. Tehdit olarak algılayanlar “hayır tespit” diyenler... Bu konuda iş dünyası “sessiz kalmaya çalıştı”... En gür sesi çıkansa KAGİDER Başkanı Gülseren Onanç oldu. Eylem Türk’e verdiği röportajda “tarafsız olmayı seçtik ve bertaraf olmaktan da korkmuyoruz” dedi.
Gülseren Onanç ile geçen hafta bir akşam yemeğinde buluştuk. Yaptığı çıkışa pek çok olumlu tepki aldığını söylüyor. Onu en çok mutlu edenlerden biri ise Hürriyet’te Latif Demirci’nin çizdiği karikatür olmuş. Karikatürde “yeni trend bu abi” diyen bir adamın üzerindeki tişört’te “Başbakandan korkmuyorum” yazıyor. Demirci’nin bu çalışması bir grup işkadınına ilham vermiş. Ve demişler ki “Biz bunu gerçekten tişört haline getirip niye giymiyoruz üzerimize..”